Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Snelle Fotografie en Direct Afdrukken op Evenementen

Snelle Fotografie en Direct Afdrukken op Evenementen

Op een recent evenement kreeg ik de kans om deel te nemen aan een project van KRC Genk. Wij verzorgden de mobiele fotografie met een directe afdruk op fotopapier.

Snelle Afdrukken in 2 Minuten:

Met slechts een smartphone en 4G-verbinding nemen wij foto’s en laten wij deze afdrukken in slechts 1 à 2 minuten. (ondertussen ook mogelijk met een professioneel toestel)

Persoonlijke Lay-out voor Genkids K.R.C. Genk

De afgedrukte foto’s kregen een unieke lay-out met informatie over Genkids tijdens het evenement winterbreak. Via een QR-code op de foto was het mogelijk de website van Genkids te bezoeken.

Vrij Bewegen en Vastleggen:

Dankzij de draagbaarheid van mobiele fotografie kon ik vrij rondlopen en gevarieerde foto’s vastleggen, waardoor spontane momenten werden vastgelegd.

Meer dan 200 Foto’s in 10×15 cm Formaat:

Het systeem kon meer dan 200 foto’s snel en efficiënt afdrukken, waardoor een overvloed aan mogelijkheden ontstond om herinneringen vast te leggen.

Instagram Hashtags voor Afdrukken en Delen:

Het is mogelijk om een integratie te maken met Instagram hashtags voor het delen van de foto’s, waardoor een naadloze verbinding ontstond tussen online en offline herinneringen.
We kunnen zelfs een stap verder gaan met het taggen en afdrukken waar iedereen die een openbaar instagramprofiel heeft foto’s kan afdrukken. Voor monitoring kunnen wij het automatisch afdrukken uitzetten op de fotoprinter.

winterbreak