Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Nieuwigheden

Nieuwigheden

Fotoformaat keuze via het startscherm

Momenteel is het mogelijk om via het startscherm een keuze te maken tussen twee verschillende printformaten. Enerzijds de klassieke strookjes van 5×15 centimeter die per twee worden afgedrukt. Uit dezelfde fotorol kan men ook foto’s van 10×15 centimer afdrukken. Als men enkel van één soort zou afdrukken kan men in totaal 2 keer 5×15 cm MAAL 400 afdrukken of 1 keer 10×15 cm MAAL 400 afdrukken. Eigenlijk moet je het zien dat als je op het touchscreen kiest voor de 5 op 15 cm lay-out de printer de foto van 10 x 15 cm in twee zal snijden. Dit is meteen ook de reden waarom alle photobooths steeds twee identieke exemplaren afdrukken. Aloewel het in theorie mogelijk is om een fotosessie te maken met 3 poses maar toch in verschillende lay-out bij het dubbele examplaar (zie derde voorbeeld).

printformaat

Fotoboothprops of attributen

We hebben onlangs weer een aantal nieuwe fysieke photoboothprops toegevoegd aan onze collectie. Deze props zijn perfect om sfeer te creëren voor onze gasten. Of het nu gaat om gekke oversized brillen, grappige snorren, of kleurrijke hoeden, onze photoboothprops voegen een extra dosis plezier toe aan elk evenement.”

Achtergronddoek

U kan kiezen tussen een rode achtergronddoek of gouden achtergronddoek. Deze doeken zijn brandveilig.

Op maat

In de toekomst zullen we een ander type plaatje creëren, waardoor je de photobooth verder kunt aanpassen. In de onderstaande foto zie je een afbeelding van het standaard plaatje.

houten plaatje