Meteen naar de inhoud
Home » Fotografie & eventprinting

Fotografie & eventprinting

Fotografie met eventprinting

Als eventfotograaf breng ik alle gasten in beeld. De foto’s worden rechtstreeks doorgestuurd naar een fotokiosk op jouw evenement. Via deze fotokiosk kunnen alle bezoekers de gemaakte foto’s doormailen en ter plekke afdrukken, dit alles met custom branding. De fotokiosk geeft het uur aan waarop de foto werd genomen. Op deze manier kunnen alle genodigden snel hun eigen foto terugvinden.

Het is mogelijk het afdrukken automatisch te laten gebeuren zodoende de bezoekers de afgedrukte foto’s onmiddellijk kunnen afhalen.

Voor meer info dient u een op maat gemaakte offerte op te vragen via onze contactpagina.

Portfolio

Als gespecialiseerde fotograaf leg ik de magie vast van jouw meest bijzondere momenten, met een focus op feesten, huwelijken en muzikale optredens.

Voor elk feestelijke evenement bied ik een unieke benadering van fotografie, waarbij ik de spontane emoties en betekenisvolle details vastleg. Met oog voor detail en gevoel voor timing creëer ik tijdloze beelden die de essentie van elk moment vasthouden.

In het bijzonder ben ik gepassioneerd over het vastleggen van liefdesverhalen tijdens huwelijken, waarbij ik de intieme momenten en de vreugde van de dag vastleg. Mijn stijl is zowel artistiek als documentair, waardoor je een prachtig visueel verhaal hebt om te koesteren.

Voor liefhebbers van muziek en performances bied ik de mogelijkheid om de energie en emotie van live optredens vast te leggen. Mijn lens vangt de dynamiek van het moment, of het nu gaat om krachtige muzikale prestaties of boeiende podiumkunsten.