Meteen naar de inhoud

De Photobooth

In totaal creëerde fotomania een drietal iteraties om te eindigen bij de versie die u rechts kan zien.
De beauty dish werkt in combinatie met een zachte gloeilamp en flits. Dit resulteert in zachte en levendige foto’s.

Zoals eerder al werd aangehaald is het meest gekozen formaat 5 op 15 centimeter. Deze worden telkens per 2 afgedrukt.

Bediening

Meteen in de juist pose? Dat is mogelijk via de bediening van de fotobooth met je smartphone in plaats van het touchscreen. Voor deze functie is er een wifi-verbinding nodig.

Props

Een must have zijn uiteraard props. Wij voorzien fysieke props zoals mini-hoedjes, zonnebrillen, een zebramasker. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Foto’s e-mailen

De bezoekers op jouw feest kunnen de gemaakte foto’s e-mailen naar hun persoonlijk e-mailadres. Bij het ontbreken van een wifi-verbinding zullen de foto’s de volgende dag verstuurd worden.

printerstand

Eigen logo

Qua templates zijn er veel mogelijkheden. U kan ons een logo of tekst bezorgen. Daarnaast kan u kiezen uit de exemplaren onderaan.

Tijdens één van onze shoots zorgden wij ervoor dat de gasten konden kiezen uit verschillende templates met een andere achtergrondkleur op het startscherm.

Alle foto’s op de fotostrip worden op de computer bewaard in zowel het fotostripformaat van 5 op 15 centimeter en het originele 3:2 formaat uit de camera.

QR-code

Mits aanwezigheid van wifi kan u alle foto’s meteen bekijken op uw telefoontoestel door middel van een QR-code op het scherm.

Templates

Er is een ruime keuze aan voorgemaakte templates.