Meteen naar de inhoud
Opties en mogelijkheden

De photobooth

In totaal creëerde fotomania een drietal iteraties om te eindigen bij de versie die u rechts kan zien.
De beauty dish werkt in combinatie met een zachte gloeilamp en flits. Dit resulteert in zachte en levendige foto’s.

Templates

Qua templates zijn er veel mogelijkheden. U kan ons een logo of tekst bezorgen. Daarnaast kan u kiezen uit de exemplaren onderaan.

Tijdens één van onze shoots zorgden wij ervoor dat de gasten konden kiezen uit verschillende templates met een andere achtergrondkleur op het startscherm.

Alle foto’s op de fotostrip worden op de computer bewaard in zowel het fotostripformaat van 5 op 15 centimeter en het originele 3:2 formaat uit de camera.

De Fotostrip

Zoals eerder al werd aangehaald is het meest gekozen formaat 5 op 15 centimeter. Deze worden telkens per 2 afgedrukt.

Tijdens het afdrukken kunnen wij de printer ook sneller laten afdrukken. De scherpte van de foto’s zal weliswaar iets minder zijn.

De printer drukt standaard af op glossy fotopapier maar via een instelling kunnen wij de foto’s ook in een matte look afdrukken.

Eventueel kunnen wij een tweede printer of photobooth installeren, het programma zal alternerend afdrukken van printer 1 naar printer 2 in dezelfde of verschillende afdrukformaten. De opties zijn legio.

Effecten

Indien gewenst activeren wij een effectenfilter. Op deze manier kan u foto’s op de fotostrip converteren naar zwart-wit, kleur, sepia, … De elementen of logo’s rond de afgedrukte foto’s behouden het originele kleurenpallet.

printerstand

Foto’s e-mailen

De bezoekers op jouw feest kunnen de gemaakte foto’s e-mailen naar hun persoonlijk e-mailadres.

QR-code

Mits aanwezigheid van wifi kan u alle foto’s meteen bekijken op uw telefoontoestel door middel van een QR-code op het scherm.

Video

Op dit moment is de helft van onze photobooths voorzien van een videofunctie, waarmee u als gebruiker eenvoudig een korte videoboodschap kunt opnemen via een shure SM58 microfoon.

Templates

Er is een ruime keuze aan voorgemaakte templates.