Meteen naar de inhoud
Opties en mogelijkheden

De photobooth

In totaal creëerde fotomania een drietal iteraties om te eindigen bij de versie die u rechts kan zien.
De beauty dish werkt in combinatie met een zachte gloeilamp en flits. Dit resulteert in zachte en levendige foto’s.

Templates

Qua templates zijn er veel mogelijkheden. U kan ons een logo of tekst bezorgen. Daarnaast kan u kiezen uit de exemplaren onderaan.

Tijdens één van onze shoots zorgden wij ervoor dat de gasten konden kiezen uit verschillende templates met een andere achtergrondkleur op het startscherm.

Alle foto’s op de fotostrip worden op de computer bewaard in zowel het fotostripformaat (5x15cm) als het originele 3:2 formaat uit de camera.

De Fotostrip

Zoals eerder al werd aangehaald is het meest gekozen formaat 5 op 15 centimeter. Deze worden telkens per 2 afgedrukt.

Tijdens het afdrukken kunnen wij de printer ook sneller laten afdrukken. De scherpte van de foto’s zal weliswaar iets minder zijn.

De printer drukt standaard af op glossy fotopapier maar via een instelling kunnen wij de foto’s ook in een matte look afdrukken.

Eventueel kunnen wij een tweede printer of photobooth installeren, het programma zal alternerend afdrukken van printer 1 naar printer 2 in dezelfde of verschillende afdrukformaten. De opties zijn legio.

Effecten

Indien gewenst kunnen een effectenfilter activeren. Op deze manier kunt u beslissen of u uw foto’s in zwart-wit wilt converteren voordat u ze afdrukt. De kleurelementen of logo’s rond de foto’s op de afgedrukte foto’s behouden zijn volledig kleurenpallet.

printerstand

Foto’s e-mailen

Mits er wifi beschikbaar is in de zaal kan u de foto’s versturen naar uw e-mailadres.

QR-code

Via een QR-code kan u uw foto’s meteen bekijken op uw gsm.

Video

Indien nodig kunnen wij een functie inschakelen waarbij uw gasten een korte boodschap op video kunnen opnemen. Wij hebben dit reeds op één feest getest. Standaard schakelen wij deze functie uit.

Templates

Er is een ruime keuze aan voorgemaakte templates.