Meteen naar de inhoud
Opties en mogelijkheden

De photobooth

In totaal creëerde fotomania een drietal iteraties om te eindigen bij de versie die u rechts kan zien.
De beauty dish werkt met een combinatie van zachte gloeilamp en aparte flits met als resultaat zachte en levendige foto’s.

Templates

Qua templates zijn er veel mogelijkheden. U kan ons een logo of tekst bezorgen. Daarnaast kan u kiezen uit de exemplaren onderaan.

Tijdens één van onze shoots zorgden wij ervoor dat de gasten konden kiezen uit verschillende templates met een andere achtergrondkleur op het startscherm.

Alle foto’s op de fotostrip worden op de computer bewaard in zowel het fotostripformaat (5x15cm) als het originele formaat 3:2 vanuit de camera met afmetingen 3456 x 2304 pixels.De Fotostrip

Zoals eerder al aangehaald is het meest gekozen formaat 5 op 15 centimeter. Deze worden per 2 afgedrukt.

printer


Tijdens het afdrukken kunnen wij de printer ook sneller laten afdrukken. De scherpte van de foto’s zal weliswaar iets minder zijn.

De printer drukt standaard af op glossy fotopapier maar via een instelling kunnen wij de foto’s ook in een matte look afdrukken.

Eventueel kunnen wij een tweede printer of photobooth installeren, het programma zal alternerend afdrukken van printer 1 naar printer 2 in dezelfde of verschillende afdrukformaten. De opties zijn legio

Effecten

Indien gewenst kunnen wij na voor het einde van de foto’s een effectenfilter activeren. Op die manier kan u uw foto’s nog converteren naar zwart-wit alvorens u afdrukt. De kleurelementen of logo’s rond de foto’s op de afgedrukte foto’s behouden zijn volledig kleurenpallet.

Foto’s e-mailen

Mits er wifi beschikbaar is in de zaal kan u de foto’s versturen naar uw e-mailadres.

QR-code

Via een QR-code kan u uw foto’s meteen bekijken op uw gsm.

Video

Indien nodig kunnen wij een functie inschakelen waarbij uw gasten een korte boodschap op video kunnen opnemen. Wij hebben dit reeds op één feest getest. Standaard schakelen wij deze functie uit.

Templates

Er is een ruime keuze aan voorgemaakte templates.